Hokejový potěr absolvoval svůj první turnaj

Po mnoha a mnoha hodinách strávených tréninkem dostaly naše hokejové naděje ročníku 2017 šanci ukázat se na turnaji v Kapka resortu ve Lhotě u Vsetína. V bohatě obsazeném Capri Sun Cupu se svěřenci uherskohradišťského klubu nejprve utkali s Černými vlky z Rožnova pod Radhoštěm, následně na nás čekali stejně staří borci ze Vsetína a v závěrečném klání jsme zkřížili hokejky se zástupci brumovsko-bylnického hokeje.

Utkání se hrály 2×15 minut, se 4 hráči v poli + brankář. Budoucí Jágři, Pastrňáci a McDavidi dali do všech utkání veškerý svůj um, zapálení a obrovský entusiasmus. Odměnou jim byl mohutný potlesk početného rodičovského fanklubu a houpající se medaile na krku každého bombarďáka.

Utkání nebyla hrána primárně na výsledek, ale pro zábavu, a tak skóre jednotlivých mačů je následující: 13 usměvavých, spokojených a po fantastických výkonech i unavených tvářiček.

Reklamu hradišťskému hokeji dělali tito špílmachři:

Václav Vlachynský, Marek Andrýsek, Erik Neugebauer, Matyáš Kotlaba, Jakub Sukup, Aneta Stašková, Šimon Hrdina, Martin Miko, Tobias Jenčo, Vladimír Kučera, Timotej Helia, Vojtěch Janík, a Václav Kusák

Obrovský dík patří samozřejmě i vám, obětavým rodičům. Bez vás bychom to jen stěží zvládli.

Previous articleI přes bojovný výkon jsme na dobře organizované Blansko nevyzráli. Prohru 2:6 odčiníme za týden v Boskovicích, na které máme v tabulce ztrátu 3 body
Next articleČtvrťáci se o víkendu utkali s Berany ze Zlína – fotogalerie