Přijďte se osvěžit na Turnaj 3. tříd – hraje se v sobotu 26. srpna!

Máme pro vás skvělou novinku! V sobotu 26. srpna 2023 se na našem zimním stadionu uskuteční jednodenní hokejový maraton, který přinese vzrušení, nadšení a sportovní ducha. Připravili jsme pro vás nabitý program, plný vzrušujících zápasů a nových hokejových zážitků.

Začátek akce bude zahájen tradiční tříminutovou rozcvičkou, která nás naladí na hokejovou atmosféru. Následovat budou zápasy, ve kterých se setkají mladé hokejové talenty z týmů HC Uherské Hradiště, Lvi Břeclav, Brumov-Bylnice a Trnavy. Hráči se budou utkávat podle platných mezinárodních pravidel ledního hokeje, s důrazem na pravidla specifická pro 3. ročník.

Každý zápas bude trvat 2 x 15 minut hrubého času, a střídání hráčů bude probíhat po 1 minutě na zvuk klaksonu. Těšit se můžete na vyrovnané souboje, které mohou rozhodnout dokonce i trestné střílení. Přestávky mezi poločasy budou trvat 3 minuty a každý poločas se bude bodovat samostatně, za stavu 0:0.

Naše ledová plocha bude upravována podle rozpisu utkání, aby vše probíhalo v optimálních podmínkách. Zveme vás, vaše přátele a rodiny, abyste se přišli podívat na tento jedinečný hokejový zážitek. Na našem stadionu můžete nejen sledovat zápasy, ale také se osvěžit a užít si atmosféru zimního stadionu.

**Rodičům a sponzorům bychom chtěli upřímně poděkovat za jejich podporu. Bez vaší důvěry a angažmá by nebylo možné uspořádat tuto nezapomenutelnou událost. Vaše podpora umožňuje našim mladým hokejistům ukázat své dovednosti a vášeň pro hokej. Díky vám můžou začínající hokejové hvězdy zažít nádherný den plný sportu, přátelství a soutěžení.**

Těšíme se na vás v sobotu 26. srpna na Turnaji 3. třídy HC Uherské Hradiště 2023 – Ročník 2015! Přijďte podpořit naše mladé hokejové naděje a užít si den plný sportu a zábavy.

Previous articleTurnaj dorostu v Prostějově
Next articlePřijďte v neděli 27. srpna podpořit mladé hokejové naděje na jedinečný turnaj čtvrťáků