Úspěšní čtvrťáci oslavují skvělé výsledky na domácím turnaji

Po dlouhých trénincích a tvrdé práci na letním kempu se hráči a hráčky 4. třídy HC Uherské Hradiště předvedli v plné síle na nedávném domácím turnaji. Soutěž byla skutečně nabitá talenty, neboť se zúčastnili týmy z okolních měst Zlín, Vsetín a Piešťany. A naši mladí hokejisté určitě nezklamali.

Kvalitní výkony týmu A a B

HC Uherské Hradiště se prezentovalo ve dvou týmech – týmu A a týmu B. Oba týmy podali skvělé výkony, které se nesly ve znamení neúnavného úsilí.

Tým A se dokázal prosadit v konkurenci soupeřů ze Zlína, Vsetína a Piešťan a zaslouženě obsadil 2. místo. Své dovednosti na ledě spojili s taktickým myšlením a bojovností, což vedlo k výborným výsledkům. Tým B rovněž nenechal nic náhodě a vybojoval si respektované 3. místo.

Konečné pořadí skupin

Skupina A

  1. Berani Zlín
  2. HC Uherské Hradiště
  3. VHK Vsetín
  4. Havrani Piešťany

 

Skupina B

  1. Berani Zlín
  2. VHK Vsetín
  3. HC Uherské Hradiště
  4. Havrani Piešťany

Budoucnost slibuje ještě větší úspěchy

Závěrečné umístění na domácím turnaji je jistě povzbuzujícím signálem pro budoucnost. Hráči a hráčky 4. třídy HC Uherské Hradiště ukázali nejen své dovednosti na ledě, ale také sílu týmového ducha a odhodlání. Věříme, že jejich hokejová cesta teprve začíná a že nás ještě čeká mnoho radostných okamžiků a úspěchů na ledě.

Tento turnaj byl jistě nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné a těšíme se na další soutěže, které nám přinesou nové emocionální okamžiky a nezapomenutelné hokejové bitvy.

Dík patří trenérům, rodičům a sponzorům za podporu a organizaci turnaje

Nejen hráči a hráčky, ale celý tým HC Uherské Hradiště chce vyjádřit velkou vděčnost všem, kteří přispěli k úspěšnému průběhu tohoto domácího turnaje.

Trenéři nám věnovali nejen svůj čas a znalosti, ale také nás nesmírně motivovali a vytvořili pro nás prostředí, ve kterém jsme mohli ukázat svůj nejlepší výkon.

Rodičům patří nesmírný dík za jejich nekonečnou podporu a povzbuzení. Vaše hlasitá povzbuzování na tribunách nám dodávala sílu a věření v sebe sama. Bez vaší podpory by to nebylo takové.

Sponzorům chceme poděkovat za finanční i morální podporu, kterou nám poskytli. Díky vaší významné roli jsme měli možnost zapojit se do tohoto turnaje a získat cenné zkušenosti a radosti z hokeje.

Společným úsilím jsme vytvořili skvělé podmínky pro naši hokejovou premiéru na domácí půdě. Díky vám jsme mohli zazářit na ledě a ukázat naše dovednosti. Vaše podpora nás posiluje a motivuje k dalším úspěchům.

Děkujeme za vše, co jste pro nás udělali. Jsme hrdí, že můžeme být součástí tak úžasného týmu, který se může spolehnout na tak skvělé lidi jako jste vy.

Previous articleMladší žáci A 2012 na Turnaji O Valašku zbojníka Ondráše v Novém Jičíně
Next articlePřidejte se k nám: Hledáme zapisovatele elektronického zápisu a časoměřiče pro hokejová utkání!