Zápasové okénko 4. třídy

Další mistrovská utkání odehráli hokejisti HCUH 4.tříd (r.2006).Trio zápasů jsme začali doma seVsetínem a poprvé v sezóně na celé hřiště jsme prohráli. Začátek zápasu nám nevyšel a záhy jsmeztráceli dvě branky na soupeře. Hlavně první lajna VHK nám dělala problémy. Naděje přišlasnížením,ale bohužel nás srazila individuální chyba v obraně a stav byl po dvou třetinách 3:1 veprospěch soupeře. Do závěrečné třetiny jsme šli s tím,že dáme vše do útoku a něco ze zápasemuděláme. Celou třetinu jsme hráli na polovině Vsetína s mnoha příležitostmi skórovat,nepodařilo se nám to,ale za závěrečnou část musím tým pochválit.

23.1.2016
HC UHHERSKÉ HRADIŠTĚ -VHK VSETÍN      1 : 3 (1:2,0:1,0:0)
branky(asistence) : M.Valouch (Buček)
sestava: Uherek-Krupka,Janík,Fajkus,Zatloukalová,Chripák-
M.Valouch,M.Kovář,Buček,F.Vícha,Štukavec-Havlíček,Procházka

K dalšímu zápasu jsme zajížděli do Brumova-Býlnice a musím uznat,že tento zápas jsme jako týmzcela ovládli,kluci lépe bruslili a vzájemnou podporou a spoluprací sázeli krásné branky. Po dvoutřetinách stav 5:0 v náš prospěch. V poslední třetině jsme sice inkasovali po chybné rozehrávce,alevzápětí jsme přidali další dvě branky a zaslouženě vysoko vyhráli. Musím za tento týmový výkon hráče vyzvednout.

31.1.2016
HC BRUMOV-BÝLNICE-HC UHERSKÉ HRADIŠTĚ     1 : 7 (0:3,0:2,1:2)
branky(asistence) : Fajkus 2,Lekeš 2,Krupka,F.Vícha,Pěchula (Krupka 2 ,Janík,F.Vícha,Lekeš)
sestava:Uherek-Krupka,Janík,Lekeš,F.Vícha,Pěchula-Pavlíček,Fajkus,Procházka,Zalubil,ChripákŠ.
Grebeníček st.,Štukavec

Po prázdninové pauze jsme cestovali k mistrovskému utkání do Kroměříže, potvrdit naši vynikajícíbilanci s tímto soupeřem v této sezóně. HK KM se na nás patřičně nachystal a to hlavně v sestavěkde oproti předchozím zápasům postavili hráče r.2005(celkem 5).Zápas byl od začátku,až do koncevyrovnaný s nepřesnostma na obou stranách. Zápas mohl rozhodnout,jak soupeř tak my,protoremíza v utkání zasloužená i když jsme HKKM přestříleli 13:8.Chválím za bojovný týmový výkon zápase.

13.2.2016
HK KROMĚŘÍŽ -HC UHERSKÉ HRADIŠTĚ       3 : 3 (2:2,1:1,0:0)
branky(asistence) :Fajkus,Lekeš,Procházka (Janík)
sestava:Uherek-Krupka,Janík,Lekeš,F.Vícha,Pěchula-
Havlíček,Fajkus,Procházka,Ondrůšek,M.Valouch-M.Malaska,M.Kovář,K.Krátký,Š.Grebeníček
st.,Chripák
RU

Previous articlePOZOR TERMÍN ŠKOLENÍ NOVÝCH TRENÉRŮ PRO ZÍSKÁNÍ LICENCE C+ A ROZHODČÍCH PRO ZÍSKÁNÍ III. TŘÍDY…..INFORMACE ČTI ZDE
Next articleO prohře starších žáků s Technikou Brno rozhodla znovu poslední třetina