Mladší dorost na domácím ledě za Šumperkem nebodoval

Ve druhém utkání jsme hostili velmi kvalitní mužstvo ze Šumperka. Už od první minuty bylo jasné, že dnes se bude hrát nahoru dolů a každá neproměněná šance bude hodně mrzet.

Naše hra v úvodu první třetiny byla dobrá, drželi jsme útočné pásmo a už v 5. minutě jsme byli blízko úvodního gólu, když se sám před bránou objevil Hromada, ale trefil jen beton soupeřova gólmana. Naopak soupeř svou první IMG_20140914_102233šanci v desáté minutě využil, když hostující hráč vybruslil zpoza brány a střelou mezi betony poslal hosty do vedení.

Do druhé třetiny jsme nastupovali s tím, že musíme rychleji napadat a dřív přistupovat k hráčům ve středním pásmu, abychom dobře bruslícímu soupeři co nejvíc narušovali rozehrávku. Hned v první minutě Krátký vybojoval nastřelený puk, který poslal na modrou Tischerovi, ten našel volného Kosa před bránou a bylo srovnáno. O pár minut později se v útočném pásmu usadila i druhá útočná formace a po a střele Buráňa od modré dorážkou zvýšil Kadlic na 2:1. Ve 32. minutě přišla hrubá chyba Kocába, který nechal úplně volného šumperského hráče před naší bránou, ten dostal namazané a střelou po víko srovnal na 2:2. Ve 38. minutě zbytečně fauloval domácí Leška a hosté rychle svou přesilovou hru využili. Po druhé třetině jsme tedy odcházeli do kabin s jednobrankovým mankem.

Ve třetí třetině to byl spíš boj jak pohledný hokej. Do větší šance se po střele Weintritta dostal Frolek, který se jako první dostal k odraženému puku, ale z otočky minul úplně prázdnou bránu. A když ani Krátky po dobrém vybruslení z rohu nadvakrát nepřekonal hostujícího gólmana, přišla studené sprcha. Třetí pětka trestuhodně nechala soupeři prostor i čas na to, aby bez problémů počtvrté dopravil puk do naší sítě. Deset minut před koncem jsme stáhli hru na dvě lajny, ale i tak se nám už nepodařilo nepříznivý výsledek zvrátit . Nezbývá než soupeři k vítězství pogratulovat a sportovně přiznat, že byl prostě lepším celkem.

SESTAVA:

Vystrčil,Lekeš,Frolek,Kocáb,Hrabec,Buráň,Hromada,Kubeš,Tischer,Vranec,Leška,Krátký,Kos,Šobáň,Pospíšil, Kadlic,Weintritt

GÓLY: Kos, Kadlic

Previous articleTeplákové soupravy HC Uherské Hradiště
Next articleTurnaj 3. tříd v Uherském Ostrohu je za námi