Na dalším mezinárodním turnaji v Trnavě bojovali o umístění i naši mladší žáci.

O předposledním dubnovém víkendu se vydali bojovat o úspěchy hráči a hráčky ročníků 2011 a 2012. Turnaje se zúčastnily týmy, mezi kterými jsme my byli jediným zahraničním, zbytek tvořily “domácí” týmy ze Slovenska.

V základní skupině A jsem se postupně střetli s HC Slovanem Bratislava, HO Hamikovo Hamuliakovo a domácími Gladiators Trnava. Se všemi soupeři jsme se utkali s velkou bojovností již od začátku každého utkání a snažili se za každou cenu vyhrát, bohužel nás některá utkání stálo pár chyb, po kterých nás soupeř už ke srovnání skóre moc nepustil.

Po základní skupině jsme se dostali do čtvrtfinále proti silnému soupeři z Nitry, který do té doby bez problémů procházel turnajem. Soupeř byl ovšem v první polovině překvapen sílou našeho týmu a na jejich hráčích i trenérech byla vidět určitá nervozita. Poté ale vešla do zápasu únava a soupeř začal přetahovat výsledek na svoji stranu. I přesto jsme však bojovali až do konce. Zápas skončil hořkou prohrou a na nás čekal zápas o umístění.

Dalším utkáním byl zápas proti týmu HK Brezno. Tady už tým bral z posledních zásob sil ale po rychlém startu a naklonění skóre na naši stranu se celý tým zvednul a až do předposlední minuty utkání nepustil soupeře ke gólu. Konečným výsledkem byla výhra 8:1 pro Uherské Hradiště. Po odmakaném zápase jsme brali konečné 7. místo na turnaji.

Za klub a trenéry děkujeme všem zúčastněným hokejistům a hokejistkám za snahu a bojovnost. Zároveň i rodičům dětí za pomoc na organizaci a dopravě 🙂

Turnaje se zúčastnili tito hráči a hráčky

Baráková Veronika
Ondrušková Celestýna
Varmužová Julie
Benčík Samuel
Bičánek Adam
Hruška Lukáš
Janda Jakub
Kadlec Lukáš
Kmeť Jakub
Kouřil Filip
Krystýn Štěpán
Kuřímský Jonáš
Pail Kryštof
Pelikán Jan
Rokyta František
Fiala Tomáš
Drexler Milan

Trenér Robin Tischer

Previous articleNa mezinárodním turnaji v Trnavě v konkurenci 5 zemí a 24 týmů bojovali naši třeťáci o bronz se Slavií Praha
Next articleSportuj 23: Dvacítka sportů pro děti a exhibice Sigiteamu