Mladší žáci si po vítězném zápase s Valašským Meziříčím vybrali slabší chvilku a podlehli Warrioru Brno

HC UHERSKÉ HRADIŠTĚ – HC BOBŘI VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ    10:3

Sestava: Uherek, Kaděra T., Grebeníček st., Pěchula, Vícha, Fikes, Kovář, Krátký, Májíček, Fajkus, Janík, Dostalík, Krupka, Šupka, Řimák, Pražan, Kaděra V.

Góly: Janík 2, Fajkus 2, Fikes, Dostalík, Vícha, Krupka, Pěchula, Májíček

Asistence: Kovář 3, Krátký 2, Fajkus 2, Vícha

 

Ve čtvrtečním zápase ligy mladších žáků přivítalo HC Uherské Hradiště na domácím ledu Bobri z Valašského Meziříčí. Do začátku zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a už ve 3 minutě jsme se zásluhou Fikese dostali do vedení 1:0. Po první brance náš tlak ještě zesílil a hosté se na naši polovinu hřiště takřka nedostali. V 8 minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Dostalík a v 10 minutě už na rozdíl tří branek Vícha. Za tohoto stavu jsme však malinko polevili a dovolili tak i hostům několikrát ohrozit naši bránu, v té ovšem stál pozorný Uherek a i jeho zásluhou byl stav utkání po první třetině 3:0 v náš prospěch. Ve druhé a třetí třetině byl obraz hry stejný, kluci hráli velmi dobrý hokej plný hezkých kombinačních akcí. Za tento zápas patří klukům velká pochvala.

 

HC UHERSKÉ HRADIŠTĚ  – HCM WARRIOR BRNO    3:7

Sestava: Uherek, Kaděra T., Grebeníček st., Pěchula, Pražan, Fikes, Pavlica, Krátký, Májíček, Fajkus, Janík, Dostalík, Krupka, Šupka, Řimák,  Kaděra V.

Góly: Fajkus 2, Krátký

Asistence: Krupka

 

V sobotním zápase přivítalo mužstvo mladších žáků na domácím ledu Warrior Brno. Znovu nám vyšel začátek zápasu, kdy už ve 3 minutě jsme si vypracovali jednobrankový náskok zásluhou Fajkuse. Tento náskok nám, ale bohužel vydržel jen necelé dvě minuty a bylo srovnáno. V zápase jsme nehráli zdaleka v takovém nasazení jako v předchozích utkáních čehož soupeř využil a do konce třetiny si vypracoval slibný náskok 1:3. Ani ve druhé třetině se naše hra vůbec nezlepšila ale i tak jsme se několikrát dostali do vyložené brankové příležitosti nedokázali jsme ji proměnit v gól, na rozdíl od soupeře, který dokázal z minima vytěžit maximum a ve druhé třetině zvýšil svůj náskok v poměru 2:6. Do třetí třetiny jsme vstupovali ze čtyřgólovou ztrátou, ale i tak se kluci snažili ještě nepříznivý výsledek zvrátit. Závěrečnou část odehráli kluci nejlíp, v tento moment jsme byly daleko lepším týmem na ledě, ale bohužel čím více jsme chtěli tím méně se nám dařilo proměňovat vyložené šance a proto si hosté z Wariroru odvezli vítězství 3:7.

Klukům tento zápas vůbec nevyšel, chyběla nám energie v pohybu a důraz v koncovce.

Previous articleTrápení starších žáků v koncovce pokračuje, doma podlehli Valašskému Meziříčí i Warrioru Brno
Next articleMuži i přes velmi dobrý výkon na ledě Uherského Brodu zůstávají stále bez bodů….