Mladší žáci pokračují ve vítězném tažení :)

Mladší žáci HCUH — HC Brumov – Bylnice 6:5

V sobotu 28.9.2019 přivítali mladší žáci na domácím ledě HC Brumov Bylnici.

Kluci měli výborný nástup do utkání, kdy měli velmi dobrý pohyb po ledě a hned od začátku se usadili v útočném pásmu hostí. Z tlaku si kluci vytvářeli brankové příležitosti a tak první branka v síti soupeře nenechala na sebe dlouho čekat, ve 4 minutě po krásné i individuální akci Kováře, který předložil puk Krátkému a ten střelou do odkryté brány soupeře otevřel skóre utkání. O dvě minuty později byl v brankovišti hostí důrazný Šupka. Po šesti minutách hry jsme si tedy vypracovali dvoubrankové vedení. Kluci pokračovali ve velmi dobré hře a do konce první třetiny měli slibný náskok v poměru 5:1.

Ve druhé třetině kluci pokračovali ve stejném tempu, měli více ze hry než hostující tým, ale bohužel hokej se hraje především na góly a právě v důrazu v zakončení nás nejvíce tlačila bota, proto taky stav utkání po druhé třetině 5:2.

I ve třetí třetině nás provázela dobrá hra, ale mizerná koncovka čehož hosté využili a ze zápasu ještě udělali dramatický závěr, kde jsme do poslední sekundu museli hájit už jen jednobrankové vedení. Konečný stav utkání 6:5. Všichni hráči si za předvedenou hru zaslouží pochvalu a není náhodou, že už třetí zápas v řadě odcházejí z ledu jako vítězové.

BRANKY: Krátký 3, Šupka 2, Sedláček

ASISTENCE: Kovář 3, Kaděra 2, Řimák

Previous articleNáborová akce 24. září 2019 „Týden hokeje“
Next articleStarší žáci na domácím ledě zdolali Brumov :)