Mistrovství ČR krajských výběrů U15

 

 

Reprezentanti Zlínského kraje

Na Mistrovství ČR krajských výběrů U 15 v Karlových Varech Zlínský kraj úspěšně reprezentoval gólman Jakub Kubík a útočník Vojtěch Kadlic.

Zlínský kraj remizoval s Karlovarským krajem 3:3, s krajem Vysočina zvítězil 3:1 (nejlepším hráčem byl vyhodnocen Jakub Kubík), s Ústeckým krajem prohrál 0:4, se Středočeským krajem zvítězil 4:1, s výběrem Prahy remizoval 2:2 a s Plzeňským krajem zvítězil 6:2.

Ve skupině tak skončil těsně na 3. nepostupovém místě do finálové části.

Našim reprezentantům se dařilo. Jakub Kubík má velký podíl na 3 vítězstvích a 1 remíze ze 4 klání, ve kterých výborně zachytal. Vojtěch Kadlic byl také úspěšný a vstřelil 2 góly.

Za vzornou reprezentaci našim talentům děkujeme.

(Jaroslav Boček)

 

 

mčr3

V termínu od 22.01.–25.01. se koná v Karlových Varech a Chebu mistrovství ČR krajských výběrů pro hráče ročníku 2000. Za náš klub byli nominováni a do bojů zasáhnou Jakub Kubík a Vojtěch Kadlic.

Mládežnické mistrovství ČR je prestižním setkáním mládežnických hokejových družstev. Ve finálovém turnaji vrcholí dlouhodobé soutěže dvou věkových kategorií. Na jednom místě se soustředí špičkoví hráči těch nejlepších klubů, což je jedinečná příležitost pro všechny zúčastněné kluby, jednotlivé hokejisty, jejich rodiče a také pro širokou hokejovou veřejnost.

V přípravě na toto mistrovství kluci odehráli v Prostějově nominační utkání výběrů s Olomouckým krajem. V tomto utkání naši kluci prohráli 4:1 a těší se na ostrou odvetu. V tomto utkání nastoupili tři naši reprezentanti Jakub Kubík, Martin Hrabec a Vojtěch Kadlic.

V reprezentování HC Uherského Hradiště i Zlínského kraje jim přejeme hodně odvahy i potřebného štěstí!

Aktuální podrobnosti zde
https://www.facebook.com/mladeznickyturnajMCR2015?fref=ts

mčr2

Previous articleVýběr Zlínského kraje U14 – ročník 2001
Next articleDalší remíza našich „čtvrťáků“